Stan u Centru grada u secesijskoj zgradi koju je projektirao Rudolf Lubinsky bio je pravi užitak projektirati. Stan se nalazi u blizini Strossmayerovog trga, u Petrinjskoj ulici. Stan ima 98 četvornih metara, tri velike sobe, dva balkona i prostranu kupaonicu. Tu je i lijepi kružni tlocrt, divni prozori od 2,5 metra visine, strop od skoro četiri metra. Cilj je bio projektiranje bez rušenja zidova, odnosno rušili smo naknadne intervencije i vratili stan u prvobitno stanje. Zadržali smo tako izvorni tlocrt, samo smo zamijenili namjenu dvije prostorija. Kuhinja je postala spavaća soba, a spavaća soba kuhinja. To je možda jedina promjena u secesijskim stnovima koju volim napraviti. Funkcionalno i prostorno stanovi projektirani prije stotinjak godina (ili više) pravi su primjer ugodnog stanovanja. Jedina veća promjena u načinu korištenja prostora je odnos prema kuhinji. Danas je kuhinja u većini stanova prostor u kojem se provodi puno vremena pa iz tog razloga u projektima biram da je kuhinja smještena u blizini boravka i blagovaonice.

Tlocrtno je stan podjeljen u dva dijela, kružni tlocrt u prednjem uličnom dijelu bloka sadržava glavni dio stana, ulazni prostor, kuhinju i blagovaonicu te dječju sobu. Obzirom da nisu ukinuta niti jedna vrata ta kružna veza se i dalje ostvaruje.

Drugi dio stana je orjentiran na dvorište zgrade gdje se ne čuju događanja sa ulice pa je na tom dijelu smješten spavaći trakt uz kupaonicu i wc.