Muzej

Gornji Grad je oduvijek  bio najljepši i najšarmantiniji dio grada. Nakon desetljeća stagnacije i zatvaranja brojnih kultnih barova i klubova zadnjih nekoliko godina opet se počeo razvijati i privlačiti zagrepčane natrag

Caffe barovi i restorani počeli su se sramežljivo otvarati  i strpljivo sakupljati svoje vjerne goste. Jedan od prvih koji je osvojio naša  srca i vjernost je Muzej prekinutih veza. Kultni hrvatski muzej sa prekrasnom terasom smjestio se  na Katarininom trgu na mjestu bivše Taverne.

Drvene klupe i stolice posebno su dizajnirane samo za ovaj caffe bar i skladno pašu sa betonskim stolovima na kojima se razljeva ljubičasta boja. Okružen zelenilom i sa pogledom na Donji grad oduševiti će vas ponudom.

U dnevnom terminu u ugodom hladu uz zvukove uličnog svirača sa strossa dočekat će vas odlična kavu i home made kolačić od lavande.  Večernji termin je rezerviran za ugodne jazz koncertne večeri uz najfiniji Aperol spritz u gradu.

Garantiram Vam brzo zaljubljivanje i dugogodišnju vezu sa ovim caffe barom ako već niste u sretnoj i stabilnoj vezi s njima.

Tekst i foto: Ivana Niskota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *